Sinnesrobönen på vägghängd trätavla

Trätavla med sinnesrobönen från Återbruk & design. Denna har visat sig vara mycket populär och finns att beställa i vår webshop.

Sinnesrobönen ursprung

Bönen kommer ursprungligen från bibeln och har i all sin enkelhet hjälpt många människor i vardagen. Sinnesrobönen används flitigt i många 12-stegsprogram och tolkningen är att vi endast kan förändra oss själva och behöver mod för att göra det och behöver förstår detta enkla faktum för att få sinnesro i livet.

Lydelse

Gud ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan, och förstånd att inse skillnaden…

Kajskjul 46 gör skillnad

På Kajskjul 46 sysselsätter vi människor som av olika anledningar inte kommer in på arbetsmarknaden i arbetsträning. Vårt mål är att så många som möjligt skall få jobb. Eventuell vinst återinvesteras i nya arbetstillfällen för de som behöver det mest.

Handla av oss och bidra till att göra skillnad!

Trätavlan är tillverkad av överblivet virke, målad med svanenmärkt färg och texten i screentryck med miljövänlig färg. Tavlan går att få i blått eller vitt och även på engelska.

På Engelska

God, grant us the serenity to accept the things I cannot change. Courage to change the thins I can. And wisdom to know the difference…

Sinnesrobönen Pris 149 kr

Sinnesrobönen på unik trätavla