SEO och Webdesign i Göteborg - Vi optimerar din hemsida för Google

WEBDESIGN & SEO I GÖTEBORG

Vi designar er WordPress hemsida och hjälper er synas på Google genom sökmotoroptimering (SEO). Det är en oerhörd konkurrens för att synas i sökresultaten på Google och det behövs en genomtänkt strategi och en bra hemsida med rikt innehåll. Tiden då det gick att manipulera sökmotorerna med mängder av nyckelord är förbi.

SÖKMOTOROPTIMERING GOOGLE

Idag behövs det en helhetslösning med användarvänligt innehåll med bra rubriksättningar, strukturerade data (dold information), brödsmulor, interna- och externa länkar, att sidan ser bra ut på både dator och mobil och inte minst måste hemsidan laddas snabbt vilket ställer krav på att bilder är komprimerade och att CSS och Javascript inte saktar ner sidan. Google kommer under 2018 prioritera mobilvänliga hemsidor. För att uppnå detta behöver man vara väl insatt i hur Google fungerar och ta hjälp av de verktyg som finns tillgängliga som Google Analytics, Search Console, My Business med flera.

WORDPRESS HEMSIDA & SEO

Att sätta upp en hemsida i WordPress är ganska lätt och många tror att det räcker. Men det går inte att sökmotoroptimera en och samma sida för mängder av ord och uttryck utan fokus ligger på att ha en struktur på webbplatsen där olika sidor inriktar sig på specifika meningar, ord och uttryck. Som vi nämnt ovan, det räcker inte med ord och uttryck, hela webbplatsen måste tilltala användaren och innehållet skall vara relevant.

VI HAR SEO-KOMPETENSEN

Vi har lång erfarenhet av sökmotorer och optimering av hemsidor. Vi erbjuder kompletta lösningar med både WordPress hemsida och sökmotoroptimering. Vi hjälper ert företag att synas i flödet och sticka ut från mängden.

TJÄNSTER INOM HEMSIDA & SEO

  • Sökmotoroptimerad hemsida i WordPress
  • Sökmotoroptimering för Google
  • Webbplatsanalys med Google Analytics
  • Ökar synligheten med Google My Business
  • Kvalitetssäkra WordPress med Google Search Console
  • Facebookannonsering med målgrupper
SEO För WordPress i Göteborg

KONTAKTA OSS IDAG

Ring oss för att diskutera hur vi kan hjälpa ert företag att synas på nätet. Kontakta oss via mail om du vill ha en större möjlighet att förklara det ni behöver hjälp med. Skicka gärna med länkar till en eventuell befintlig hemsida. Vi tar fram ett förslag i samråd er.


”Varför syns vi inte på Google?”

Svaret är enkelt,
konkurrensen är hård.
SEO är nödvändigt!
Vi hjälper er sökmotoroptimera
er WordPress hemsida.

TELEFON: 010-707 93 50

E-POST: kajskjul46@vagenut.coop