Möbelrenovering och Second Hand

Möbelrenovering

Vi tar vara på allt och gör nytt av gammalt. Vår specialitet är möbelrenovering av fynd från second hand eller loppis. Vi arbetar ihop med lokala designers och bygger unika möbler. Vi förverkligar gärna dina idéer och tar beställningar. Endast fantasin sätter gränser.

Återbruk

Trött på dina gamla stolar och bord därhemma? Kanske har du ett fynd från loppis eller arvegods som behöver snyggas upp? Eller är du bara sugen på något nytt, unikt som har det där alldeles extra? Oavsett så har vi på Kajskjul 46 lösningen. Vi kallar det Återbruk. Vi ger gamla, slitna eller bara omoderna möbler nytt liv. Vi jobbar med alla inredningsstilar och möbelmodeller.

  • Kom med en befintlig möbel och egen idé så förverkligar vi den.
  • Köp någon av de möbler som vi redan gjort iordning.
  • Gör en beställning så letar vi upp möblerna och förverkligar dina idéer.
  • Det går också bra att beställa en hel inredning till ett rum eller kontor.
  • Våra idéer får du på köpet.

Möbelrenovering för hållbart samhälle

När vi renoverar möbler förlänger vi möbelns livscykel. För oss är återanvändning så självklart. Det är snyggt med ett ekologiskt hållbart samhälle!

Textildesign

I vår sy-ateljé förvandlar vi gamla textilier till nya, unika kläder och inredningsdetaljer, exempelvis väskor, förkläden, kuddar, mattor och lampskärmar.

  • Vi syr på beställning till inredning av offentliga miljöer.
  • Vi förverkligar gärna dina idéer för hemmiljö.
  • Vi syr även enklare kläder samt maskeraddräkter.

Återbruk från Second Hand

För oss är återanvändning självklart. Vi tar gärna emot gamla, rena tyger som du inte längre behöver. Tillsammans kan vi skapa ett ekologiskt hållbart samhälle.

Det här projektet kom till när vi skulle inreda vår egen konferenslokal och ville göra något eget och snyggt att ha i fönstren. I dessa blomlådor planterar vi endast ätbara växter som vi sedan kan använda i vårt kök.

Trälådorna är tillverkade av återvunnet trä, målade med miljövänlig chalk-paint och trycket är gjort i vårt miljödiplomerade screentryckeri.
Visa fler bilder