Vad tycker Sara om att arbeta med möbelrenovering då?

Hon säger att hon trivs bra pga att det är ett kreativt arbete och att hon får bestämma själv om tillverkningen. Tycker att hon har hamnat rätt eftersom hon älskar att sy och måla! Tycker att kajskjul 46 tillgodoser behovet av riktiga tjänster.Och tillhandar håller detta.

Missbruk och psykisk ohälsa

Att alla är här på lika villkor med liknande erfarenheter som tex: missbruk, psykisk ohälsa etc tycker hon är positivt! Det finns inga prestationskrav eller hets. Man jobbar i sin egen takt och hur mycket man orkar med! Jag kan tycka att alla arbetsställen skulle se ut så!

Krav & stress i samhället

Då hade det troligtvis inte funnits så mycket utbrändhet krav och stress som det gör i samhället idag. För vad händer om vi går tillbaka och börjar bry oss om sådant som tidigare nämnt? Blir mer mänskliga och kravlösa? Skulle vi isåfall inte prestera mer när vi trivs och inte känner någon press? Jag tror att själva kärnan bottnar sig i det här! Att alla varit i någon utanförskap här betyder mycket för oss. Kanske något att ta med i min blogg? Jag fortsätter intervjun i morgon fredag.

Ann.

Gul pall. Möbelrenovering Kajskjul 46