Återbruk på Kajskjul 46

Den 1a feb 2018 började jag på kajskjul 46 som är ett socialt coop. Jag har bara varit här i drygt 3 veckor men har läst lite om cooperativet som idé. Mitt intryck är positivt. Hela idéen med återbruk är genialisk och ligger helt rätt i tiden! Att kunna slå 2 flugor i en smäll ställa upp för både miljön och skapa jobb för människor som varit utanför samhället länge borde tilltala många. Här finns något som passar de flesta.

Tema havet

Temat går mycket om havet och blått. Såsom jeanstyg snäckor prydnader etc. Återbruk när den är som bäst är tex soffor kuddar puffar i jeanstyg . Läckert att använda sig av jeanstyg till möbler som går i gammal stil! Det finns gott om kreativa människor här som brinner för sin sak och engagemang.

Miljövänligt

Vill du köpa något snyggt och samtidigt bidra med flera saker så är detta rätt! Titta gärna in och se det fina utbudet som finns här så kan vi byta tips och idéer. Samtidigt som du gör något för en god sak. Här är materialen miljövänliga. Varför inte låta trycka upp en t-shirt när du ändå är här? Både till dig som företagare eller som privatperson. Tips kan du få här av trevlig personal eller om du har någon egen idé. Här finns fina presenter till alla! Och vad kan vara roligare att få än något som någon har suttit och knepat med själv?